Project informatie aanvraag

Regio Amsterdam

Ontdek het project in regio Amsterdam

Direct langs de noordzijde van de ring A-10 van Amsterdam ligt een agrarisch gebied dat grotendeels bestaat uit grasland. Dit gebied is jaren gevrijwaard van grootschalige stedelijke ontwikkelingen maar Amsterdam blijft groeien en de binnenstad is vol. Ten zuiden van Amsterdam ligt de luchthaven Schiphol, ten oosten het water van het IJsselmeer en ten westen liggen de stedelijke bebouwing van Haarlem en de havens. De gemeente Amsterdam, de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en de overheid zijn het er allemaal over eens: de toekomst van Amsterdam ligt in noordelijke richting.

Toekomst

De aangeboden propositie in Amsterdam Noord heeft een zeer strategische ligging. In het gebied ten noorden van de ringweg A-10 van Amsterdam ligt nog voldoende ruimte om te kunnen faciliteren in groot­schalige  stedelijke ontwikkelingen. De propositie Amsterdam Noord ligt in een gebied welke binnen 15 minuten reistijd vanuit het centrum van Amsterdam bereikbaar is met o.a. de nieuwe Noord-Zuidlijn metro verbinding.

Unieke kans

De tekorten aan geschikte bouwlocaties in Amsterdam blijven dus aanhouden en binnen de ringweg A-10 is geen ruimte meer. Zodra de gemeente een nieuw stedelijk uitbreidingsplan gaat opstellen zal de agrarische bestemming in dat gebied wijzigen. De waarde van dergelijke agrarische grondpercelen zal dan fors gaan stijgen, afhankelijk van de bestemming. Interim Real Estate biedt u als investeerder een unieke kans om grond­eigenaar te worden in Nederland en met het oog op de toekomst als één van de eersten hiervan te profiteren.

Ontvang vrijblijvend meer informatie

Vul hieronder uw gegevens in, maak een keuze over welk project u meer informatie wilt ontvangen en klik op verzenden.