Over ons

Werkwijze

Interim Real Estate vindt het belangrijk om voor de aankoop van grond, de klant te hebben voorzien van de nodige informatie om tot een besluit te kunnen komen. Daarom hebben wij een team van adviseurs die u allereerst vrijblijvend gaan voorzien van informatie en waar u eventuele vragen aan kwijt kan. Op het moment dat u besluit om een perceel aan te kopen, dan gaat dit via de notaris. De passage bij de notaris is vrij eenvoudig, dit gebeurt namelijk in 3 stappen:

We mailen u het besproken voorstel toe. Daarop mailt u retour dat u akkoord gaat met het voorstel, zodat wij de grond voor u kunnen reserveren.

Binnen een week ontvangt u de conceptakte van levering, de eindafrekening met de koopsom en de datum van levering.

Na betaling van het bedrag op de derdenrekening van de notaris, verzorgt de notaris de eigendomsakte, plus het afschrift van de kadastrale bijschrijving, waarna u daadwerkelijk de wettelijke bezitter van het perceel bent.

Missie

Transparante en toegankelijke markt creëren

Visie

Wij spelen in op vraag en aanbod, wat ons betreft de rode lijn in de handel

Goed om te weten

Een organisatie staat onder toezicht van de AFM als er sprake is van een beleggingsobject. Volgens de wet is dat niet het geval, doordat de koper zelf verantwoordelijk is voor het beheer van zijn kavel. Hierdoor staat Interim Real Estate niet onder toezicht van de Autoriteit Financiele Markten (AFM) en is Interim Real Estate evenmin vergunningsplichtig ingevolge de Wet op Financieel Toezicht (WFT).

Reviews

Zeer tevreden!

“ De adviseurs van Interim waren vanaf het begin heel open en transparant. Voorheen was ik vrij onbekend in de markt, maar door Interim heb ik er een veel beter beeld bij gekregen. ”

Wat een service!

“ Interim Real Estate heeft ons zeer netjes begeleid in de aankoop van ons perceel. Van informatie tot aan notaris werd ons volledig duidelijk gemaakt. ”